head

Сапуни

 Natural Diva
'Natural Diva' линијата се состои од производи во кои не користиме ниту козметички пигменти, ниту мирисна масла. Тие понекогаш содржат етерични масла, а најчесто се без мириси. Од друга страна, содржат козјо млеко, свежо цедени сокови, зачински и разни други лековити билки во форма на прав, на маслени мацерати или водени инфузии, потоа, алое вера гел, мед, овесни снегулки, пиреа од коприва, од тиква, глини и другите состојки со бенефити за кожа.  • На кого му е наменета оваа линија?

На сите оние кои имаат преосетлива кожа, кои никогаш не можеле да најдат адекватен сапун за својата кожа, оние што велат дека сапуните им ја сушат кожата, за бебиња и за оние кои што патат од кожни проблеми и алергии. Diva Chique'Diva Chique' линијата се состои од производите во кои се користени наши козметички пигменти и мирисна масла. Тие се уникатни по својот дизајн и бои, мирисат прекрасно и единствено, како ништо што порано сте пробале, многи од нив се вистински парфеми во 'сапунска форма'. Во сите 'Diva Chique' сапуни се наоѓа и чиста, природна свила, како екстра лукс додатокот. По своите карактеристики и составот, овие сапуни не се разликуваат од 'Natural Diva' линијата.

  • На кого му е наменета оваа линија? 
На сите кои што сакаат луксузна нега за својата кожа, а да пpи тоа уживаат со сите сетила. Преубавите мириси и дизајн дефинитивно влијаат на вашето расположење и максимално уживање во бања, додека состојките во тоа мало мирисно благо ја негуваат и чуваат вашата кожа Ако барате специфицирана врста на сапун, еве ги некои од сапуните, што ги правиме, дадени според нивните состојки.
Се разбира, наведените состојки се само дел од нивниот состав, а секој линк ве води до сапуните, кои сигурно ќе се разликуваат и по својот изглед и по своите други состојки.